octavki coby nie mowić są bardzo bezpieczne - teraz dołączyłem na forum ale octavią jeżdzę od 1998 roku kiedy to miałem inną (zdjęcia niebawem) wtey czołówka przy 80 km/h(plus minus wypadkowa) i wyszedlem bez szwanku
Jak wymienić postojówkę?
Zwiń
Ten temat jest zamknięty
X
X
-
Jak wymienić postojówkę?
ops: Witam! Przepaliła mi się postojówka. Chcę to wymienić, ale nie wiem jak. Pod dekielkiem, który zakrywa reflektor jest taki drucik, który chyba trzyma żarówkę. On współpracuje z zaczepem. Czy mam ten drut pociągnąć do góry? Zakładam, że tak, ale nie chcę uszkodzić.
Pozdrawiam, Ewa
-
-
Zamieszczone przez ewa.saganowskaPod dekielkiem, który zakrywa reflektor jest taki drucik, który chyba trzyma żarówkę. On współpracuje z zaczepem.A6 Avant 1.9 TDI AVG - przedlift
AR 156 SW 1.9 JTD 16V - półlift
O1 Combi 1.6 MPI BFQ - polift
-------------------------------------------------
Dysponuję kasownikiem do poduszek VAG
Komentarz
-
-
Najlepiej to zrobi męska dłoń!! A jak już Ci sie spali żarówka od podświetlenia tablicy rejestracyjnej to juz teraz proponuje kupić dobry klej i przykleić oprawke. Ja dziś wymieniałem i jak dotąd to spotkałem sie z najgłupszym rozwuiąniem w skodzie - wyjmie sie żarówke bardzo dobrze ale chcąc wsadzić nową to juz oprawka wpada do środka. (ja przykleiłem na mocny klei i juz jest oki)
Komentarz
-
-
Ja wole nie prosic sasiadow itp. Kiedys w Favoricie poprosilam mechanika o wymiane bezpiecznika. Mowil ze sie zna. Sciagnal obudowe i faktycznie wymienil bezpiecznik, ale obudowy juz nie dalo sie zalozyc. Za fachowcow podziekuje, naucze sie sama. Dzis dobiore sie do sedna sprawy. Dziekuje za pomoc:-)
Komentarz
-
-
Podepne sie pod temat,dzis zauwazyłem ze padły mi 2 postojówki :shock: Jak myslicie dlaczego tak mogło sie stac?? co mam sprawdzic ?? czy czasem tak bywa ze padają dwie razem?? dziekuje i pozdrawiam-----1.9TDI ASV --StrEet DeMoN----- <--ZaPrAsZaM
Komentarz
-
-
Sigma_74
-
Zamieszczone przez wasylskąd wiesz że pięknej ...? z drugiej strony podobno nie ma brzydkich kobiet jest tylko za mało alkoholuO2 1.6 MPI BGU (102KM/148Nm) '04 Amb. - pierwsza sztuka?
"Now we are free and we will see you again but not yet, not yet!"
Uniden Pro 510XL+Hustler IC100
Komentarz
-
Komentarz